NIHF Eliteleir sommeren 2017 – Dommergrupper

 

NIHF Eliteleir sommeren 2017 – Dommergrupper

NIHF ønsker også i år å invitere nye og gamle dommere til deltakelse på vår Eliteleir, den arrangeres som tidligere på Hamar og deltakerne kan melde seg på for uke 31 eller 32 – se påmeldingsinformasjon i vedlegg og link.

 

Dette er et tiltak vi har hatt stor glede av over noen år, erfaringene sier at vi i løpet av en uke som regel klarer å løfte deltakernes kunnskap og utvikling betraktelig, noe det lokale ishockeymiljøet i etterkant nyter godt av når kamper skal spilles.

 

Enkelte regioner har de senere årene bidratt positivt med høy deltakelse og ordninger der de har enten dekket eller delvis dekket påmeldingsavgiften. Dette har vist seg som en meget god investering som i etterkant slår tilbake på økt besparelse ved å ha et større antall aktive dommere i nærmiljøet og dermed lavere kostnader pr avviklet kamp.

 

Vi setter stor pris på om du kan bidra til å dele denne informasjonen videre i ditt nettverk, klubb, krets.

 

https://www.hockey.no/dommer/dommerkurs/eliteleir-dommere/

 

Det markeres ut to målgrupper av dommere i invitasjonen – det er dermed ikke sagt at de er låst til disse gruppene. Har dere andre aktuelle og interesserte kandidater vennligst ta kontakt da vi veldig gjerne tilpasser programmet om nødvendig for den enkelte.

 

All informasjon vil også bli delt med registrerte dommere og på sosiale medier.             

 

 

Med vennlig hilsen

NORGES ISHOCKEYFORBUND

 

Geir Thomas Olsen

Dommersjef

e-post    gto@hockey.no

 

Vedlegg

Invitasjon til NIHF Eliteleir for dommere 2017

Påmeldingsskjema – NIHF Eliteleir for dommere 2017